Recuperare parola yahoo, metoda simpla recuperare cont

Ti-a fost furat contul de yahoo sau ai pierdut parola?

Se intampla des ca utilizatorii yahoo sa cada victime unor tentative de phishing sau sa ramana fara cont dupa ce au dezvaluit parola unui „prieten”.

Daca ai patit asa ceva sau pur si simplu ai uitat parola, poti sa iti recuperezi foarte usor contul daca ai setat o adresa de email alternativa sau stii raspunsul la intrebarile secrete.

Daca contul de yahoo ti-a fost furat, urmeaza pasii de mai jos cat mai repede, astfel incat atacatorul sa nu iti schimbe adresa alternativa de email sau raspunsurile la intrebarile secrete.

Resetarea parolei yahoo utilizand contul alternativ de email

1. Daca ai setat un cont alternativ de email, care nu ti-a fost compromis, tot ce ai de facut este sa intrii pe mail.yahoo.com si sa dai click pe optiunea V-aţi uitat ID-ul sau parola / I can’t access my account si sa selectezi Am o problemă cu parola / I forgot my password.

Daca ai setat un cont de email alternativ, poti cere resetarea parolei utilizand acel cont.

In urma resetarii, in contul de email alternativ vei primi un link, care iti va permite sa schimbi parola pentru contul yahoo.

Resetarea parolei yahoo utilizand intrebarile secrete

In cazul in care nu poti accesa contul de email alternativ, selecteaza optiunea I can’t access any of the above.

Daca nu ai setat un email alternativ, vei primi direct setul de intrebari secrete pe care le-ai ales la crearea contului de yahoo.

Vei primi doua intrebari, raspunde cu atentie la fiecare din ele.

Daca raspunzi corect la intrebarile secrete, vei avea posibilitatea sa iti setezi o noua parola pentru contul yahoo.

Obs: Daca contul v-a fost furat, odata ce ati recuperat contul yahoo, schimbati toate raspunsurile intrebarilor secrete si toate parolele conturilor pentru care ati utilizat parola furata!

Replies

 1. Mirela a zis

  Mi-am pierdut vechea adresa de email, pentru ca nu mi-am mai amintit ce am raspuns in 2009 la intrebarile de siguranta. Aceasta adresa o stie toata lumea si este prima mea adresa de e-mail. As dori sa o pot folosi din nou dar nu stiu cum. Va roga sa ma ajutati in sensul acesta.

  • paul a zis

   nu i-mi amintesc raspunsul pentru ca nu mi-am mai amintit ce am raspuns in 2009 la intrebarile de siguranta

 2. Claudiu a zis

  asa am patit si eu , din 2 adrese Y!M , la nici 1 nu le mai stiu parola neffind folosite de prin noiembrie 2012 , iar adrese alternative le-am folosit intre ele , la una din adrese nu mai stiu raspunsurile , iar la cealalta nu pot sa vad ce intrebari sunt

 3. mihai a zis

  am un cont de mail al sotiei la care nu mai stie parola decat userul,nici adresa alternativa,nici raspunsurile la intrebarile secrete,este o adresa de f.mult timp si f.importatanta.va rog daca ma puteti ajuta.

 4. helerea ovidiu a zis

  Am uitat parola și răspunsurile la întrebările secrete. Ce pot face pentru a nu-mi pierde această adresă de care am mare nevoie, (sunt bolnav și țin legătura cu medicul meu din Italia prin intermediul acestei adrese de mail)?
  Mi-ați fi de mare ajutor cu o soluție în acest sens. Mulțumesc!

 5. Gaby_79 a zis

  Buna ziua,am avut o adresa de yahoo mail care nu o mai pot folosi acum si am mare nevoie de ajutorul vostru,am sa explic un pic pe larg problema mea:
  1.Odata cu plecarea din tara nu am mai putut sa o folosesc
  2.Cu dificultate am reusit sa mi-o sparg,dar am facut o prostie si nu am schimbat intrebarile de securitate
  3.Mentionez ca am aceesat acesta adresa din oras de la interneturi cafe,pentru a vorbi cu cei de acasa
  4.Dupa o scurta perioada 2-3 saptamani stupoare nu mai merge parola sau nu o mai recunoaste
  5.Nici dupa ce am revenit acasa tot nu o pot folosi
  6.Cer resetarea parolei celor de la yahoo si singura posibilitate de resetare si unde ei imi trimit mesajul de resetare este id alternetiv,bun….eu nu stiu de aici cum se procedeaza,cum se aceseaza aceste id alternative.Am incercat sa il introduc ca un mail normal,adica user si parola si mi-se spune ca acest id nu este luat,vreau sa il i-au acum.Cum se deschid id alternative?
  Multumesc

  • a zis

   Dacă nu ai setat o adresă alternativă sau un număr de telefon când aveai access la mail, acum e prea târziu. Pentru restul vreau să mai completez: dacă nu ştiţi nici răspunsurile de la întrebările secrete, vă puteţi lua adio de la acel cont!